En duktig elektriker i trakterna kring Sollentuna

God morgon och välkommen till bloggen den här dagen, månaden, året och decenniet till planeten Tellus, närmare bestämt en plats som heter Sollentuna som säkerligen är bekant för de flesta av er läsare! Jag blev jätteförbannad häromdan när jag dammsög och fick 220 volt rakt genom kroppen. Ilsken som ett bi för det gjorde förbannat ont skulle jag ringa och klaga till hyresvärden eftersom jag bara har ojordade eluttag. Men hallå kom jag på, det är ju mitt eget hus och mitt eget ansvar att se över elsäkerheten. När det gäller hjälp inom elinstallation i Sollentuna blev frågan jag ställde mig, vem kan hjälpa till? Så kom jag på att det finns ett företag som heter DC El & Installation, de har nämligen hjälpt till med en del som rört det elektriska på företaget där jag är anställd, så jag visste att de även hjälper privatpersoner. Att min arbetsgivare har avtal med DC El & Installation har de ju av en orsak, nämligen att DC El & Installation är ett företag som klarar av att leva upp till de högt ställda krav min chef ställer på de företag som ska kunna hjälpa till med bland annat elinstallationer på mitt jobb. För er läsare som ännu inte sett över er egen elsäkerhet kanske det är dags att göra detta innan det sker något som inte borde inträffa. För er som behöver hjälp av en elektriker med behörighet inom elinstallation i Sollentuna bland annat, vore det nog bra att ni liksom jag hörde av er till DC El & Installation. Min dammsugare har jag lämnat till återvinningsstationen för destruktion, och en ny har inhandlats. De nya jordade eluttagen gör att säkerheten i mitt hus nu är höjd vilket jag så klart är väldigt glad över.